Paneng curry kyckling 2 port

Du behöver:

  • 2 kyckling filéer
  • 1 msk margarin att steka i
  • ½ zucchini
  • 100-200g broccoli
  • 1 gul lök
  • 1 påse Santa Maria Paneng red curry spice mix
  • 400ml kokosmjölk
  • Sambal oelek sås (för den som vill ha det starkare)
  • Ris eller äggnudlar

Gör så här:

 Börja med att skära zucchinin, och löken så det är klart. Skär sedan kycklingen i lagom stora wok bitar, stek dem tills dom är genomstekta (gärna i en wokpanna). Tillsätt en burk kokosmjölk och Curry mixen. Lägg sedan i zucchinin, löken och broccolin, låt det koka upp igen och tag sedan av pannan från plattan, färdigt att serveras! Servera gärna med äggnudlar eller ris. Om du häller i mer kokosmjölk (eller vanlig mjölk) så går det utmärkt att servera som soppa.


Resultat:

En god rätt för den som gillar thailänsk curry. Lätt att göra och inta allt för dyrt heller. Blev väldigt gott både som soppa och till nudlar. Häller man i lite Sambal oelek sås så blir den perfekt för dom som gillar stark mat.
Betyg: + + +

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0